BB GLOW, SEMI MAKEUP, VAGINALFÖRYNGRING

Ansiktslyft med Ultherapy® orginalet till HIFU stoppar åldrandet!

Helt säkra behandlingar i steril miljlö med sterila produkter!

Proffsbehandlingar med Dermapen Microneedling!

MicroBotox, fillers utan nålar, behandling av dubbelhaka med Lipo.

Laserbehandling med LightPod Neo tar bort dina ytliga rynkor.

Fettsugning med Lipolaser för effektivaste viktminskning utan kirurgi.


En del behandlingar kan jag komma hem till dig och utföra om du har svårt att ta dig till salongen!

Sterila behandlingar endast engångsmaterial med bara en person åt gången, gratis parkering utanför salongen!

Skynda er att boka in behandlingar innan verksamheten upphör i höst! 

BB Glow Skin Serum


BB Glow Skin behandling med ett färgat serum ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansiktet och kan användas runt ögonen. BB Glow Skin behandlingen är godkänd i Sverige och bygger på koreansk metod för att jämna ut hudtonen, glöm allt klet med foundation här är lösningen för en hållbar naturlig foundation som inte smetar av sig eller lägger sig i rynkor.

Behandlingen är den senaste utvecklingen av kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.

BB Glow Skin är en behandling med BB-mineral pigment serum som appliceras med hjälp av en Dermapen microneedling och sterila NANO-nålar. behandlingen ger en naturlig fräsch jämn hudton. Behandling är smärtfri. Det fantastiska är att processens unika karaktär tillåter oss att arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-munstycke utan nålar på de mörka områdena ovanpå och under ögat.


100% naturliga ingredienser - hudfärgade mineral ampuller. Ger omedelbar resultat efter bara 1 behandling. Parabenfri, doftfri, alkoholfri, colurantsfri, allergifri. BB skin är ett meso serum som innehåller hyaluronic acid, vitaminer och naturliga mineral pigment.


Resultat:


Effekten märks direkt efter den första behandlingen, men tar ca 2 veckor för färgen att sprida ut sig mer jämnare och anpassa sig bättre under huden. För att få en bestående effekt upp till 12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedur efter 2 veckor. Beroende på önskad resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 2-3 behandlingar. Och för er som vill att det håller mer än 1 år kan boosta behandlingen genom att upprepa den 5 ggr. Dessa 5 ggr behöver inte upprepas varje månad, det går att behandla när ni tycker att det är dags. Man får känna av och se om man behöver upprepa behandlingen eller inte, resultatet är individuellt beroende på hud typ. Man kan i princip boosta på så många ggr man vill för att uppnå det resultat man personligen är ute efter. Behandlingen kan användas på hela ansiktet, hals dekolletage samt händer.


BB Glow behandling passar:


 • För alla åldrar
 • För både män och kvinnor
 • För olika hudnyanser
 • För torr, normal och blandad hud
 • För de med stora porer
 • För hud med pigmentering eller fräknar
 • För grå och livlös hud
 • Ljusar upp åldersfläckar
 • För dig med ojämn ton
 • För dig med missfärgning (hypopigmentering)
 • För dig med röda pigment i ansiktet
 • För dig med ytliga blodkärl på ansiktet


Fördelar - Behandlingseffekten:


 • Omedelbar jämnare och finare hy
 • Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)
 • Stimulering av kollagenproduktion
 • Ökar hudens elasticitet
 • Ger näring och hydratisering
 • Föryngring, återfuktning och lyftning
 • Minskar antalet fina rynkor
 • Minskar stora porer
 • Förbättrar hudens naturliga skydd
 • Berikar huden med antioxidanter
 • Neutraliserar fria radikaler


Hur behandling går till:


Behandling börjas med rengöring av huden som ska behandlas. Och nu börjar behandlingen genom att BB Glow meso serum införs i huden med hjälp av Dermapen och Nano munstycke.
BB serumet fördelas jämnt på alla ytor i ansiktet och på övre och nedre ögonlocken. Färgen finns i olika färgtoner - Ljus, Medium och Mörk. Man kan få bestämma själv om man vill ha färg i sin nuvarande hudton eller om man ska ha ljusare eller mörkare. Vad man än väljer så kommer det att se naturligt ut. Efter behandlingen används ett hyalyronserum som återfuktar och lugnar ner huden. Och allt avslutas med att man ligger i ett infrarött ljus 10 minuter för att göra behandlingen effektivare. Huden ska sedan smörjas både morgon och kväll. Det räcker bra att lägga på ett tunt lager och massera försiktigt över hela området som har behandlats. Det är även normalt om huden börjar flagna lite efter några dagar men är ytterst ovanligt.


Efter en BB Glow behandling:


 • Inte tvätta ansiktet på 24 timmar efter behandlingen
 • Undvik kosmetiska-och/eller laserbehandlingar i en månad. Har man redan gjort någon kosmetisk och/eller laserbehandling skall man inte göra en BB Glow behandling förrän efter två veckor.
 • Du ska avstå från aktiv sol i 14 dagar efter behandling.
 • Den första dagen ska man inte använda smink och tvätta ansiktet med starka medel. Rekommendationen är att vara sminkfri upp till 3 dagar efter behandlingen.
 • Det rekommenderas att inte basta, bada i bassäng och idrotta så att man svettas de första 5 dagarna
 • En mild ansiktskräm ska användas morgon och kväll i en vecka efter BB skin behandling.

Semitatuering av läppar med Dermapen!

Semitatuering av läppar sker med Dermapen som endast tränger ner i dermis och gör behandlingen mycket skonsam och du får en jämn fin färg över hela läpparna.

Om man vill kan man även göra en lipliner i lite mörkare ton för att framhäva formen ytterligare.

läppigmentering - Semi lips

Den senaste tekniken för läppigmentering kallas "Semitatuering". Med denna teknik kan man få fram ett naturligt och fint resultat genom att varsamt skugga in färgen i läppen. Först läggs en väldigt tunn linje i ytterkant för att markera konturen och göra läpparna mer symmetriska. (kommer ej se ut som en lipliner!) Sedan skuggas färgen in i den egna läppen. Antingen en lätt skuggning för ett naturligare resultat eller en mer täckande skuggning för mer ifyllda läppar. Hållbarheten för en semiläpptatuering är ca 2-3 år. Påfyllning för att bibehålla färgen brukar behövas1-2 år efter behandling.


OBS! Det går ej att förstora läpparna med pigmenteringen. Färgen läggs alltid på "läpphud" och ej utanför på vanlig hud!

Efter att behandlingen är klar får du med dig instruktioner samt en eftervårdskräm.
1-2 dagar efter behandling kan läpparna vara lite svullna. Och 3-5 dagar efter behandling kommer läpparna vara mörkare än det slutliga resultatet.
 Det är vanligt att Herpesutslag utbryter om man har haft det förut. Då kan det vara bra att äta Valaciclovir finns på apoteket receptbelagt men finns likvärdig produkt på hälsokostbutiker. Vet du med dig att du lätt får herpesutslag ska du helst förbehandla ett par dagar innan behandling!

Kostnadsfritt återbesök skall göras mellan 30-60 dagar efter för att fylla i bortfall av pigment från läkningsprocessen. (Obs! Boka återbesöket samma dag som du bokar första behandlingen. Så att du får en tid inom rätt tidsram).
Ibland kan ett 3:e besök behövas, det skall då göras inom 60 dagar och kostar 600 kr.

 

Ta kontroll över din sexualitet med vaginalföryngring!

Utan kirurgi utan med ett skonsamt Ultraljud!


Ring Annika på 070-714 26 75 för mer information!


Copyright © All Rights Reserved Slimline Beauty