ULTHERAPY® ANSIKTSLYFT

Ansiktslyft med Ultherapy® orginalet till HIFU stoppar åldrandet!

Helt säkra behandlingar i steril miljlö med sterila produkter!

Proffsbehandlingar med Dermapen Microneedling!

MicroBotox, fillers utan nålar, behandling av dubbelhaka med Lipo.

Laserbehandling med LightPod Neo tar bort dina ytliga rynkor.

Fettsugning med Lipolaser för effektivaste viktminskning utan kirurgi.


En del behandlingar kan jag komma hem till dig och utföra om du har svårt att ta dig till salongen!

Sterila behandlingar endast engångsmaterial med bara en person åt gången, gratis parkering utanför salongen!

Skynda er att boka in behandlingar innan verksamheten upphör i höst! 

 

Ultherapy® ansiktslyft är orginalet av HIFU!


Överlista kirurgerna till ett nytt enkelt ansiktslyft!

 

Många har försökt avslöja hemligheten till ett ansikte utan rynkor, de har provat botox, fillers och ansiktslyftningar.

 

Sanningen är mycket enklare än så. Behandling med (HIFU) Ultherapy® använder högintensiv mikrofokuserad ultraljudsenergi för att lyfta och strama upp huden och muskulaturen naturligt - utan kirurgi och återhämtningstid. (Obs! Förväxlas inte med de kinesiska maskinerna som är en svagare behandling).


Denna behandling utnyttjar kraften från ultraljud för att sätta igång en kollagenstärkande och kollagenbildande effekt. Till skillnad från laser, radiofrekvens, kirurgi och andra tekniker avger nya (HIFU) Ultherapy® rätt mängd ultraljudsenergi på rätt djup och i rätt temperatur genom hudytan. (HIFU) Ultherapy-behandlingen är den enda icke kirurgiska behandlingen som är godkänd av FDA i USA för lyft ansikte, haka, hals och dekolletage.


Ultherapy® är det Amerikanska originalet av HIFU med lång vetenskaplig dokumentation bakom sig och rätt energinivåer som levereras till rätt djup tack vare visualisering av hudens samtliga lager, obestridligt effektiv världen över med synliga resultat.


DEN BÄSTA HUDVÅRD DU ALDRIG HÖRT TALAS OM

I stället för att kasta bort pengarna på dyra anti age-krämer som lovar runt men håller tunt, finns nu en behandling som trollar bort åratal från ditt ansikte helt utan kirurgi (HIFU) Ultherapy®


LÖSNINGEN

Behandling med (HIFU) Ultherapy® till exempel i kombination med Exilis Elite Radiofrekvens ger avsevärt bättre resultat än vad medicinska behandlingar i 75 000-kronorsklassen och en del ännu dyrare. Cirka 90 % av rynkorna i problem-områdena försvinner över tid. Ansikte och hals blir fastare och alla spår av oelastisk, åldrande hud försvinner. Ett dramatiskt föryngrande resultat med enbart en behandling med HIFU Ultherapy® i kombination med Exilis Elite!


(HIFU) Ultherapy® ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp är en ny teknik!

 

Ansiktslyft och hudföryngring med nya (HIFU) Ultherapy® ger omedelbara resultat som påverkar hudens olika lager samtidigt där även muskulaturen stramas upp genom högintensiva ultraljudsvågor! En del salonger kallar metoden enbart HIFU vilket är en billigare kinesisk behandlingsmetod!

 

Ansiktslyft och hudföryngring som reparerar skador i huden samtidigt som den lyfter och stramar upp ansiktets muskulatur och ger ett naturligt ansiktslyft.

 

DET BÄSTA ALTERNATIVET TILL KIRURGI

Har även fett- och hudföryngrinsprogram för kroppen som ger mycket effektiva resultat!

Du kan minska en till två storlekar beroende på hur många behandlingar du gör samtidigt föryngras huden på det behandlade området som får mer spänst och lyster.

 

(HIFU) Ultherapy® som lanserats i USA och som mycket snabbt blivit den mest eftertraktade icke kirurgiska metoden för ansiktslyft och hudföryngring för både ansikte och kropp med en nyutvecklad metod kan du forma både ansikte och kropp utan återhämtningstid.

 

Metoden som också är känd under namnet "Ultrasound Facelift" eller "Ultherapy®" är nu en av de populäraste metoderna för ett naturligt ansiktslyft idag. (HIFU) Ultherapy® är en behandling som stramar upp och föryngrar huden och ansiktsmuskulaturen så den blir fastare och får en ungdomligare lyster och elasticitet!

 

Fördelarna med nya (HIFU) Ultherapy®

Ingen återhämtningstid

Naturliga synliga resultat

Inga kirurgiska ingrepp

Naturligt kroppseget kollagen bildas

En eller tre behandlingar beroende på vilket resultat du vill ha

 

En behandling med nya (HIFU) Ultherapy® ger synliga resultat med en fastare hud och bättre elasticitet som ger ett lyft i ansiktet eller på kroppen. Vill du få betydande resultat rekommenderas tre behandlingar med tre månaders mellanrum. Metoden hjälper också till att producera nytt naturligt kollagen som hjälper din hud att bibehålla sin ungdomliga lyster. (HIFU) Ultherapy® behandlar lokala ytor som panna, ögonbryn, kinder, käklinje, hals och hjälper din hud att se yngre ut med en enastående lyster. Du kommer att märka en markant skillnad av ansiktskonturen som återfår sitt ungdomliga utseende och dina fina linjer slapp hud och rynkor kommer succesivt att minskas.

 

Rekommendationen är tre behandlingar med tre månaders mellanrum för ett bestående minilyft!


NU ÄVEN FÖR FETTREDUCERING OCH BEHANDLING AV SLAPP HUD OCH CELLULITER MED HIFU ULTHERAPY®


Smält bort det överflödiga fettet, få en slätare hud och bli av med celluliter så du är tipp topp inför sommaren!

Gå ner en till två storlekar med det speciella kroppsprogrammet Hifu Ultherapy® för fettreducering, hudföryngring och cellilitbehandling. Med en behandling kan du gå ner minst en storlek. Behandlar även celluliter och hudbristningar, lyfter och stramar upp huden och den underliggande muskulaturen samtidigt som du blir av med fett och får en jämn effektiv kollagenfördelning.

 

FÖRE BEHANDLINGEN

Först och främst bokar vi in en tid för konsultation där vi går igenom dina önskemål, kontrollerar om du är passande för en hudföryngrande och muskulärt lyftande Ultraljudsbehandling.

 

UNDER BEHANDLINGEN

Efter att man rengjort huden och identifierat de specifika områdena som ska behandlas börjar behandlingen. Därefter ställer man in det djup som passar för det valda området och startar behandlingen. Du kommer känna en svag känsla av energi som går ner i hudens djupa lager och startar upp nybildning av kollagen och elastin.Tiden din behandling tar beror på vilket område som behandlas och din individuella hudtyp. Ansikte och hals brukar vanligtvis ta mellan 60 minuter, medan andra delar kan ta kortare eller längre tid beroende på hur stort område som ska behandlas.

 

EFTER DIN BEHANDLING

Med Ultraljudsbehandling behövs ingen läkningstid. Du kan återgå till dina vanliga sysslor direkt utan att några restriktioner. Din hud kan kännas lite röd och svullen till en början men det försvinner på någon timme. En del patienter kan uppleva en lätt pirrande känsla vid beröring som även den försvinner efter högst någon timme.

 

VAD ÄR EN ULTRALJUDSBEHANDLING

Det är ett säkert icke kirurgiskt ingrepp med ultraljudsvågor som medför ett omedelbart lyft och med tiden förbättras kvaliteten på din hud. Ultraljudet använder kroppens egna reaktion för att varsamt och gradvis förbättra och lyfta huden, släta ut fina linjer och rynkor och strama upp slapp muskulatur, resultatet är permanent. (HIFU) Ultherapy® är den enda icke kirurgiska behandlingen där man kan se de olika lagren av hur hudvävnaden penetreras under behandlingen.

 

KAN ULTRALJUD ERSÄTTA ETT TRADITIONELLT ANSIKTSLYFT

Ultraljud behandlar de djupt liggande lagren av muskulaturen och dermis som nästan kan jämföras med ett kirurgiskt ansiktslyft. Däremot är det en utmärkt behandling för de som ännu inte känner sig redo för kirurgi och hellre vill ha ett naturligt alternativ eller för patienter som vill förlänga resultatet av en redan utförd kosmetisk kirurgi.

 

VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD MELLAN ULTRALJUD OCH LASERBEHANDLING

Ultraljud använder ljudenergi – riktigt ultraljud - som har en unik förmåga att tränga igenom det yttersta hudlagret för att kunna behandla huden och muskulaturen på djupet till skillnad från lasern som behandlar på ytan. Men eftersom de båda teknologierna behandlar på så olika sätt går de alldeles utmärkt att kombinera för ett ännu bättre resultat.

 

HUR STIMULERAR ULTRALJUD NYPRODUKTION AV KOLLAGEN

Det sprider fokuserat ultraljud med hög energi djupt ner i huden med en optimal temperatur för nyproduktion av kollagen och elastin. Behandlingen gör att kroppen får en kickstart att naturligt börja producera nytt kollagen som stärker även det nuvarande kollagenet samt startar produktion av nytt fräscht kollagen. Ultraljud innehåller inga gifter av något slag det är helt och hållet din egen kropp som producerar det nya kollagenet på ett naturligt och synbart sätt.

 

 BEHÖVER JAG TA LEDIGT FRÅN ARBETET

Med Ultraljudsbehandling behövs ingen återhämtningstid. Efter behandlingen kan du återgå till dina vanliga sysslor utan att behöva följa några speciella restriktioner förutom bastubad eller annan aktivitet som kan påverka värmen i det behandlade området i en vecka.

 

HUR KÄNNS BEHANDLINGEN MED NYA (HIFU) ULTHERAPY®

När ultraljudets energi når ner i huden kan du känna ett småpirrande av energi som sprids till det exakta djupet vilket indikerar att kontraktionsprosessen har initierats. Känslan varierar från person till person dock varar känslan bara så länge man tillför ultraljudets energi.

 

NÄR KOMMER JAG ATT KUNNA SE RESULTATET AV BEHANDLINGEN OCH HUR LÄNGE VARAR DEN

Du kan se en liten effekt direkt men det slutgiltiga resultatet av behandlingen syns först efter 3-6 månader, eftersom nybildning av kollagen fortsätter i sex till tolv månader. De flesta patienter känner en fräsch känsla efter behandlingen. Då huden ständigt fortsätter att åldras kan det vara lämpligt med en touch-up behandling efter tre månader för att fortsätta hålla huden fräsch och åldrandet under kontroll.

 

ÄR ULTRALJUDSBEHANDLING SÄKERT

Ultraljud har använts säkert och professionellt i hela världen. Ultraljudsenergin har använts säkert inom sjukvården i mer än 50 år. Varje Ultraljudsterapeut har dessutom genomgått en noggrann utbildning så du kan känna dig säker med din terapeut.

 

HUR MYCKET KOSTAR EN BEHANDLING MED ULTRALJUD

Kostnaden för en (HIFU) Ultraljudsbehandling variererar beroende på hur många pulser som används. Det finns salonger som använder få pulser per område vilket gör att behandlingen kan göras billigare och det kan vara en

HIFU liknande svagare maskin. Kostnaden för en behandlingen med (HIFU) Ultherapy® beror egentligen på en sak: kvalitet.

 

VEM ÄR EN BRA KANDIDAT FÖR BEHANDLING MED HIFU ULTHERAPY ®?

En bra kandidat är en person som har fått lös hud där elasticiteten håller på att försvinna. Till exempel har ögonlocken börjat hänga ner, lös hud på halsen och under hakan, rynkor och fina linjer i ansikte och på dekolletaget.

 

VAR KAN JAG HITTA BEHANDLINGEN MED DE BÄSTA PRISERNA I SVERIGE?

På Slimline Beauty, Rödkindavägen 11, T-bana Farsta Strand eller Farsta Centrum, mobil: 070-714 26 75.

 

 Mycket prisvärd behandling då du får ett resultat som påminner om ett minilyft!

 

Med nya HIFU Ultherapy kan man:

 

  •  Minimera rynkor i ansikte, hals, strama upp slapp muskulatur och lös hud under hakan

 

  •  Lyfta, Strama upp, föryngra oelastisk hud och muskulatur så den får ny lyster

 

  •  Förbättra hudens elasticitet och ge den ny lyster

 

  •  Stimulera nybildning av kollagen och elastin

 

  •  Uppstramaning av slapp hud och muskulatur på grund av ålder

 

  •  Kan användas både i ansiktet och på kroppen

 

  •  Fettreducering minska en till två storlekar

 

  •  Strama upp och släta ut huden på magen efter en graviditet

 

  •  Stusslyft och cellulitbehandling

 

  •  Strama upp och jämna till åldrande hud och muskulatur på armar och ben

Jag har lång erfarenhet av dessa behandlingsmetoder och använder maskiner av bästa kvalitet!


Copyright © All Rights Reserved Slimline Beauty