MICROBOTOX, VMAX LIFT

Ansiktslyft med Ultherapy® orginalet till HIFU stoppar åldrandet!

Helt säkra behandlingar i steril miljlö med sterila produkter!

Proffsbehandlingar med Dermapen Microneedling!

MicroBotox, fillers utan nålar, behandling av dubbelhaka med Lipo.

Laserbehandling med LightPod Neo tar bort dina ytliga rynkor.

Fettsugning med Lipolaser för effektivaste viktminskning utan kirurgi.


En del behandlingar kan jag komma hem till dig och utföra om du har svårt att ta dig till salongen!

Sterila behandlingar endast engångsmaterial med bara en person åt gången, gratis parkering utanför salongen!

Skynda er att boka in behandlingar innan verksamheten upphör i höst! 

Vad är microbotox av hela ansiktet


Botox ger en utslätande effekt och hyaluron/vitamin för fukt/lyster/spänst. Incijeras med dermapen microneedling med microskopiska nålar eller nano munstyckei hela ansiktet. Ger ingen stelhet utan påverkar endast de ytliga rynkorna.


Botoxen placeras i hudlagret (dermis) istället för traditionell botox som injiceras i muskeln.

Detta är en behandling för dig som inte vill ta steget att göra en fullständig botox-behandling. Med en micro-botox gör vi en light-behandling med mikroskopiska mängder toxin. Du kommer fortfarande kunna röra ditt ansikte som innan behandlingen, vi minskar endast kraften i din mimik och de muskelrörelser som ger oönskade linjer, rynkor och grova porer.


Förenklat kan man säga att en micro-botox dämpar farten på åldrandets negativa påverkan på din hud och dina uttryck. Passar också för ynre personer som vill undvika att få rynkor.


Det som är unikt med vår Dermapen Microneedling behandling är att du kan få den som en kombinerad behandling med steril mesoterapi. Det innebär att din hud får utöver microneedling ett tillägg av extra hyalyronsyra vilket totalt återfuktar och gör så att huden håller sig fräsch och elastiskt även under hösten och vintern, en tid då huden tar skada i vårat kalla nordiska klimat.


När små doser av BOTOX injiceras i huden, blockeras de små musklernas verksamhet. Detta resulterar i mindre porer och därigenom också en åtstramande effekt som leder till en märkbar ansiktslyftning. De fina
rynkorna minskas och hudens struktur förfinas. Ytterligare synbara effekter av botoxen är att hudens svettproduktion avtar och huden får ett fint och matt utseende.

Eftersom BOTOX hämmar p-faktorn (en av huvudfaktorerna till inflammationer) kan akne och dess inflammatoriska process minskas och förhindras.


Behandlingsområden


En Micro-botox görs i hela ansiktet och även hals (platysma) för den som önskar.

Indikation:


– Rynkor och fina linjer
– Stora porer /Akne
– Avsaknad av lyster
– Vill få ett slätare helhetsintryck
– Motverka åldrandet för yngre personer


Ingår botox samt c-vitamin serum och avlsutas med att du ligger en stund i infrarött ljus.


Resultatet håller i cirka tre månader!VMax Wonder Lift den senaste "red carpet" behandlingen i USA!

Använder den allra senaste tekniken!


VMax Wonder Lift ger helt fantastiska resultat långt över förväntan. Har varit en hemlig behandling som kändisar i Hollywood använt sig av i smyg!


Ansikts och ögonlockslyft utan kniv och utjämning av linjer och rynkor – den senaste nyheten inom skönhetsindustrin!


VMax Wonder Lift - är en icke-kirurgisk behandling som drar ihop överflödig hud som påsar under och över ögonen och jämnar ut linjer och rynkor.

Fibroblast är en typ av bindvävscell. Fibroblasten är en avlång stationär cell med relativt lång livstid. 


VMax Wonder Lift har ett munstycke som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den osynliga skadan som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.


Med VMax Wonder Lift kan vi behandla:


•  Ögonlock - övre och undre

•  Åldrad hud, fina linjer och rynkor

•  Röklinjer runt läpparna

•  Hals som blivit rynkig och slapp

•  Dekolletage

•  Skin tightening och föryngring

•  Bristningar

•  Akne

•  Minska stora porer


Rynkor, linjer, slapp käklinje kan irritera dig och du kan inte hjälpa att du tänker på är hur du ska kunna stoppa upp den oundvikliga åldersprocessen. Plastikkirurgi – är inte lösningen för dig! Du kanske gillar slutresultatet men tycker inte så mycket om operationsdelen och den långa återhämtningstiden. Du har provat alla mirakel krämer som finns att uppbringa men får fortfarande nya rynkor. Med de stora framsteg den senaste forskningen inom ultraljudsteknik fått fram är det nu möjligt att stoppa gravitationen och åldrandet med VMax Wonder Lift.


VMax Wonder Lift använder sig av den allra senaste tekniken av icke kirurgiska behandlingar inom hudföryngring och ansiktslyft. Den här behandlingsmetoden har bokstavligen tagit den estetiska världen med storm. Till och med så mycket att världskändisar och plastikkirurger aldrig sett någon liknande effekt utan kirurgi. 


VMax Wonder Lift – en alternativ lösning istället för kirurgi som lyfter och föryngringrar huden för de som vill behålla sitt ungdomliga utseende. Nu är det inte längre nödvändigt med botoxinjektioner, fillers eller mera allvarliga kirurgiska ingrepp. Med detta moderna genombrott kan vi nu erbjuda våra klienter ett ansiktslyft utan kirurgi.  


VMax Wonder Lift kan utföras för att förbättra musklerna i ansiktet, hakan och halsen, lyfta ögonbryn, minska och eliminera fina linjer och rynkor. VMax Wonder Lift utnyttjar ultraljudets hela kraft för att stimulera kollagenbildning i hudens djupa skikt. Detta orsakar gammalt kollagen att omforma och utveckla nytt kollagen. Fina linjer och rynkor minskas synligt och gör att hudens struktur blir fastare och mer elastisk vilket ger ett lyft som resulterar i en mer ungdomlig hud.


Med behandling av VMax Wonder Lift behövs inga skalpeller eller nålar och det innebär inga biverkningar. Behandlingen är mycket behaglig. Dessutom behövs det inte någon återhämtningstid i samband med denna revolutionerande behandling så du kan omedelbart återgå till dina vardagliga aktiviteter.


Den idealiska kandidaten till ett VMax Wonder Lift är någon med tidiga tecken på lös, rynkig eller till och med solskadad hud. Vi observerade också stora resultat på mycket åldrad och solskadade hud hos klienter som till och med var i 60–70 års åldern och även en förbättring av förstorade porer och akne.


En till två behandlingar rekommenderas för maximalt resultat, med påfyllning efter behov. Men fler behandlingar kan också utföras beroende på hudens tillstånd. Resultatet kan vara upp till 1,5 år beroende på hur ofta och hur många behandlingar man gör.


Prislista för VMax Wonder Lift                  1 behandling                   3 behandlingar             5 behandlingar

Ögonlyft

1000 kr

3 500 kr

4 500 kr

Helt ansiktslyft

2 500 kr

6 000 kr

7 500 kr

Ansiktslyft samt hals

3 000 kr

8 000 kr

10 000 kr


Copyright © All Rights Reserved Slimline Beauty