FILLERS, ELITE ANSIKTSLYFT

Ansiktslyft med Ultherapy® orginalet till HIFU stoppar åldrandet!

Helt säkra behandlingar i steril miljlö med sterila produkter!

Proffsbehandlingar med Dermapen Microneedling!

MicroBotox, fillers utan nålar, behandling av dubbelhaka med Lipo.

Laserbehandling med LightPod Neo tar bort dina ytliga rynkor.

Fettsugning med Lipolaser för effektivaste viktminskning utan kirurgi.


En del behandlingar kan jag komma hem till dig och utföra om du har svårt att ta dig till salongen!

Sterila behandlingar endast engångsmaterial med bara en person åt gången, gratis parkering utanför salongen!

Skynda er att boka in behandlingar innan verksamheten upphör i höst! 

 

Fillers utan att använda nålar med nya Generationens Fillers

 

Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranshen, vi kan nu gå in i huden med äkta fillers helt utan nålar, skillnaden med hyalyronpen och fillers med injektioner är att med Hyalyronpen infusion kan vi använda max 24mg/g korslänkad fillers som går från epidermis till dermis, medans fillers med spruta kan använda högre koncentration HA för tex. djupare penetration till djup dermis.

Perfekt för dig som vill ha ett naturligt resultat och för dig som är rädd för nålar!

Med Hyalyronpen kan vi ge ökad volym för läppar, rynkor och linjer med äkta fillers.

Hållbarheten beror på typ av fillers som används de flesta håller 6 till 9 månader men bäst brukar vi säga 4 till 6 månader eftersom personer kan ha olika livsstil och förutsättningar. 

 

Fördelar med Hyalyronpen infusion

 • Inga nålstick
 • Lämnar inga permanenta ärr
 • Smärtfritt
 • Omedelbar effekt
 • Kan använda korslänkade filler upptill 24mg/g
 • Lång hållbarhet ca 6 månader


Hur många behandlingar behövs?

För volymfillers görs oftast en behandling, vill man ha längre hållbarhet kan behandlingen upprepas efter ca 4 till 8 veckor därefter görs underhållsbehandlingar efter 3-6 månader.

 

Är metoden säker?

Ja, det är en säker metod som inte ger några bestående biverkningar

 

När ser man resultatet?

Resultatet syns omedelbart och det tar några dagar för fillern att fästa sig ordentligt.

 

Hur känns behandlingen?

Behandlingen är helt smärtfri och ingen bedövning behövs.

 

Vilka användningsområden kan man göra med hyalyronpen?

Mycket kan göras, fylla läppar, minska rynkor och linjer, hudföryngring, näskorrigeringar, fett och cellulitbehandling mm.

 

Med Hyalyronpen kan vi ge ökad volym för läppar, rynkor och linjer med äkta fillers.


Man kan också tillämpa serum med hyalyroninfusion för reducering av fett som dubbelhaka. Ring för mer info!

 

Finns det några biverkningar och risker med behandlingen?

Eventuella normala och tillfälliga biverkningar som kan hända är svullnad, blåmärke, rodnad och ödem i det behandlade området.


Hyalyronpen - Nålfria fillers

Med Hyalyronpennan kan vi ge ökad volym för läppar, rynkor och linjer med äkta fillers. 

Hållbarheten beror på typ av fillers som används de flesta håller 6 till 9 månader men bäst brukar vi säga 3 till 6 månader eftersom personer kan ha olika livsstil och förutsättningar.

Bäst av allt är att den är smärtfri och en lösning för nålrädda personer, fillern klumpar inte utan fördelas jämnt i huden till skillnad från traditionell filler med nålinjektion.


Man kan också tillämpa serum med Hyalyronpen för reducering av fett under hakan, dubbelhaka


Behandling:
Med fillers kan man skapa fylligare läppar på ett sätt som ser naturligt ut. Man kan framhäva konturer och skapa tydligare amorbåge.

 

Önskar man inte fylligare läppar utan endast att korrigera asymmetri eller ojämnhet eller sura / ledsna mungipor kan man även göra detta på ett sätt som ser naturligt ut.


På Slimline Beauty strävar vi efter naturliga resultat. Vi ser alltid till att läpparna är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet.

Går det att ändra läppens form eller endast bygga volym?
Alla läppar är olika och har olika förutsättningar. Det finns ett flertal tekniker man kan använda sig av för att forma läppar till det man önskar. Man kan bygga volym och få dem att se putigare ut, även bredda läpparna om man har en liten och smal mun. Om man redan är nöjd med storleken på läpparna kan man även skapa symmetri för att endast jämna ut formen. Det mesta går att få till, men till ett naturligt resultat.

Hur stor mängd filler krävs och hur många upprepade behandlingar rekommenderas?
Hur många milliliter som krävs varierar från person till person. De flesta patienter behöver mellan 0,5 - 1,0 ml. Det krävs oftast 2 till 3 behandlingar under uppbyggnadsfasen.


En påfyllning behövs som regel cirka 4 till 8 veckor efter första besöket för att uppnå ett långvarigt och naturligt resultat. Efter upp- byggnadsfasen och efter att man uppnått önskat resultat behöver man underhålla läpparna med jämna behandlingar var 6 till 12 månad.

 

När ser man resultatet av en läppförstoring?
Resultatet ser man direkt men det förekommer också en viss del svullnad. Det optimala resultatet ser man efter cirka en vecka då svullnaden har hunnit lägga sig.

 

Hur länge varar resultatet av en läppförstoring?
Läpparna har en snabbare absorptionsförmåga av filler än andra delar av ansiktet och det krävs oftast en uppbyggnadsfas. Har man aldrig tidigare utfört en behandling med filler i läpparna så jobbar kroppen på ett sätt att bryta ned fillern de första veckorna.

Redan 3 till 4 veckor efter första besöket kan man därför uppleva att läpparna återställs i princip till ursprungsläget. Detta varierar från person till person och kan ta längre / mindre tid hos somliga.

 

Vilka biverkningar / komplikationer kan man få efter en behandling med filler?
Vi har noggrant valt ut de bästa produkterna på marknaden att arbeta med. Dessa betraktas som mycket säkra produkter och förknippas med få och sällan förekommande komplikationer och biverkningar. Den låga komplikationsgraden beror i första hand på att de ämnen som injiceras består av naturlig substans (Hyalyronsyra) och för att injektionsprodukternas effekt är tillfällig.

Om något mot förmodan skulle bli fel, går resultatet tillbaka i takt med att produkten bryts ned av kroppen.

 

Eventuella komplikationer med en fillerbehandling kan innebära:

- Irritation där huden penetrerats
- Asymmetri och ojämnheter
- Blödning, blånad och svullnad kort efter behandlingen och kvarstå i upp till en vecka
- Huden i det behandlade området kan bli irriterad, klia samt utveckla utslag och överkänslighet.


   Även dessa biverkningar är ovanliga och oftast snabbt övergående.


Vad är ELITE              

Ansiktslyft och Hudföryngring med ELITE påminner mycket om behandling med Thermage, ger en slätare hud då metoden även behandlar celluliter vid kroppsbehandligar. Ett unikt naturligt ansiktslyft helt utan kirurgi, injektioner eller botox men med samma resultat! Man vrider helt enkelt tillbaka klockan ett antal år på ett naturligt sätt genom att få kroppen att starta produktion av nytt kollagen som föryngrar och lyfter huden med ett bestående resultat, efter enbart en behandling kommer du att märka hur din hud känns flera år yngre!

Hur fungerar ELITE    

Hudföryngring med Elite utförs med en speciell Fraktionerad Radiofrekvens och är en icke kirurgisk metod men lika effektfullt som ett minilyft. Lyfter upp, förstärker det underdliggande hudlagret genom att bilda nytt kollagen så huden föryngras och återfår sin ungdomliga spänst. De nya unika metoderna hettar upp kollagenet i det djupa hudlagret vilket bildar nytt kollagen som stramar upp, lyfter, slätar ut huden, minskar celluliter och slätar ut rynkor. Nya Elite påminner om behandling med ThermageTM men behandling med Nya Elite har tagit över mer och mer i stället för traditionell kirurgi och över 1 miljon behandlingar har utförts på kliniker världen över men speciellt ELITE är relativt ny i Sverige då tidigare liknande behandlingar varit ganska smärtsamma. Men Elite har nu med ny teknik i stort sett ersatt Thermage, eliminerat smärtan och reducerat behandlingskostnaderna och de smärtsamma behandlingarna är ett minne blott. 

Är den nya behandlingen smärtsam?

Behandlingarna är inte smärtsamma och det behövs ingen bedövning eller smärtstillande. Det som känns är en pirrande värme som hettar upp den underliggande huden. Det är vanligt att man känner hur huden blir varm allteftersom värmen ökar men det avtar omedelbart efter behandlingen. ELITE jobbar genom att hetta upp den djupa delen av bindväven, dermis, de underliggande musklerna och fettvävnaden. Det är denna hetta som stramar upp det befintliga kollagenet, stramar upp huden, slätar ut rynkor och stimulerar till ny kollagenproduktion och får huden i ditt ansikte eller kropp att se flera år yngre ut genom att huden återfår sin spänst och lyster. Man kan även göra stusslyft, strama upp lös hud efter graviditeter behandla hudbristningar och lös hud på armarna eller benen som med åren tappat sin spänst och blivit hängig.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen utförs med en mycket avancerad datorstyrd enhet. En liten handenhet hålls mot huden och stramar upp huden utan att skada den. Det blir inga synliga märken. Varje puls värmer på ett ytterst kontrollerat sätt upp underliggande vävnad och ger en åtstramning av ditt nuvarande kollagen. Du får en uppstramning och bättre elasticitet av slapp hud som är permanent.

Huden får en förbättrad kvalitet, blir fastare och får mer stuns, mycket mer elastisk vilket förbättrar formen av ansiktet och gör att du ser yngre ut i och med det lyft som behandlingen ger. Behandlingen har inga biverkningar eller läkningstid, endast en lätt rodnad kan synas efter behandlingen men den försvinner snabbt. Resultatet är permanent men den som vill bibehålla effekten och effektivt stoppa upp åldrandeprocessen kan göra om behandlingen efter 6 månader eller med något års melllanrum. Tänk på att sol och rökning är de värsta fienderna.


OLIKA KROPPSBEHANDLINGAR INFÖR BIKINISÄSONGEN!

FORMA KROPPEN BLI AV MED IRRITERANDE FETTDEPÅER, CELLULITER OCH FÅ EN FASTARE SLÄTARE HUD!

Smält bort det överflödiga fettet, få en jämnare hud och bli av med celluliter och förbättra hudbristningar så du är tipp topp inför sommaren!


 

 •   Eliminera rynkor i ansiktet, halsen och på dekolletage

 

 •  Lyfta, Strama upp huden så den blir föryngrad

 

 •  Förbättra hudens elasticitet

 

 •  Behandlar ärr efter akne

 

 •  Stimulera nybildning av kollagen

 

 •  Minska stora porer

 

 •  Ta bort celluliter och jämna ut huden

 

 •  Uppstramaning av slapp hud på grund av ålder

 

 •  Kan användas både i ansiktet och på kroppen

 

 •  Strama upp huden på magen efter graviditeter

 

 •  Stusslyft och cellulitbehandling

 

 •  Strama upp åldrande hud på armar och ben


Vårt val är behandling med  ELITE radiofrekvens

Slimline Beauty har valt behandlingar med radiofrekvens eftersom hudåtstramningen och förmågan av systemets mätbara resultat ökar hudens förmåga att från ett tekniskt perspektiv istället för patientens upplevelse. Denna inbyggda funktion är så pass viktig att den tillåter oss att uppnå den optimala nivån av RF för att maximera effekten och minimera biverkningar. Copyright © All Rights Reserved Slimline Beauty


Jag har lång erfarenhet av dessa behandlingsmetoder och använder maskiner av bästa kvalitet!