FETTREDUCERING BTL VANQUISH ME™ HiFU

Ansiktslyft med Ultherapy® orginalet av hifu och godkänd av FDA stoppar permanent upp åldrandet!

Erbjudande!

Ansiktslyft med nya Ultherapy® ansikte, haka och hals!

Hudföryngring med LightPod Neo Laser tar bort ytliga rynkor!


Fettreducering gå ner en till två storlekar me BTL Vanquish Me™ eller

Prisvinnande Lipolaser första pris i Paris för bästa resultat utan kirurgi!


         OBS! Öppet hela sommaren


Revolutionerande genombrott!

Varför pratar både forskare, doktorer och kändisar om det här?


BTL VANQUISH ME™ FETTREDUCERING OCH CELLULITBEHANDLING SOM FUNGERAR UTAN KIRURGI!!!

FORMA KROPPEN TILL BIKINISÄSONGEN, BLI SMALARE, FÅ BORT CELLULITER OCH FÅ EN FASTARE OCH SLÄTARE HUD!


Den mest omtalade viktminskningsbehandlingen är äntligen här! BTL Vanquish Me är en kraftfull fettförbrännande radiofrekvens som har modifierats för att ge en omedelbar fettförbränning på det naturliga sättet. Beta-hydroxibutyrat är det första substrat som höjer det metaboliska tillståndet. Om man behandlas med BTL Vanquis Me kan man höja Metabolismen och ämnesomsättningen i kroppen flera gånger om speciellt i samband med träning får man 50 procent bättre resultat, vilket leder till ökad energi och betydligt högre viktminskning. Detta Viktminskningsprogram är ett revolutionerande genombrott som har gjort att pressen blivit galen!


HUR FUNGERAR DET?

BTL VANQUISH ME™ den allra senaste teknologin gör det möjligt att på ett effektivt sätt reducera fettmängden runt midjan, låren eller andra delar av kroppen genom att döda fettcellerna permanent vilket ger en reducering av omkretsen med flera centimeter. Denna metod är helt ny i Sverige och finns bara hos Slimlinebeauty för tillfället. Vill du bli av med magen eller forma hela kroppen till sommaren så kom igån med behandling nu!!!

BTL VANQUISH ME™ använder den senaste tekniken som förstör fettcellerna permanent samtidigt som den stramar upp huden, förbättrar hudbristningar och reducerar celluliter så starta nu och ha den perfekta kroppen med slät hud till sommaren. Denna behandling ger verkligen enastående permanenta resultat!


BTL VANQUISH ME™ slimming behandlingen förstör fettcellerna permanent, stramar upp huden och förbättrar hudbristningar, reducerar celluliter, föryngrar och slätar ut huden lindrar även IBS om behandlingen utförs på magen!

 

Om du undrar hur BTL VANQUISH ME™ är så träffsäker bara genom att behandlingsarmen hänger över behandlingsområdet utan att röra vid huden beror på att den specifika radiofrekvensen är avsedd att endast förstöra fettceller, dra ihop huden och förbättra hudens struktur genom nybildning av kollagen.


VEM ÄR RÄTT KANDIDAT FÖR BEHANDLING MED BTL VANQUISH ME™?

Metoden är designad för de personer som vill minska omkretsen runt midjepartiet, under BH-banden, överarmarna, låren eller vaderna. BTL VANQUISH ME™ slimming är ett alternativ för de som vill ha en estetisk formning av kroppen utan att behöva genomgå en smärtsam kirurgisk fettsugning med lång återhämtningstid.


HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KOMMER JAG ATT BEHÖVA?

Under konsultationen går man igenom och designar just din individuella behandlingsplan. De flesta behöver dock minst en till tre behandlingar med en veckas mellanrum men detta kan specialutformas för att bäst passa dina behov. Varje session tar minst 60 minuter för en behandling av midjepartiet och ungefär 30 minuter per lår. Det går att behandla flera områden under samma behandlingstillfälle som till exempel mage och lår samma dag. Det är inga problem att direkt gå tillbaka till sina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. De flesta klienter har sett resultat så snart som efter två veckor ibland redan efter två dygn.


HUR KÄNNS BEHANDLINGEN?

Den största fördelen med behandling med BTL VANQUISH ME™ är att den känns behaglig. Hela behandlingen är kontaktlös och du kan ligga och koppla av. Allt du kan uppleva är en känsla av värme och möjligen en mild varm ömhet i det område som behandlats precis efter avslutad behandling. Under behandlingen kan du ligga och koppla av eller rent av läsa en tidning.


VAD FÖR RESULTAT KAN JAG FÖRVÄNTA MIG?

Du kan förvänta dig en minskning i omfång runt midjan eller låren på flera centimeter. Den exakta minskningen beror på många olika faktorer. Det är till exempel viktigt att dricka rikligt med vatten dygnet före behandlingstillfället och minst två dygn efteråt.


EN BEHANDLING SOM VERKLIGEN FUNGERAR?

Denna helt nya behandling helt utan obehag fungerar verkligen på envisa fettdepåer, celluliter och slapp hud. En helt revolutionerande metod för att bli smalare!


HUR FORT KOMMER JAG ATT SE RESULTAT AV BEHANDLINGEN?

Många patienter har sett resultat redan en till två veckor efter den första behandlingen, då kroppen naturligt börjar göra sig av med de förstörda fettcellerna. Det bestående resultatet kan normalt ses efter ett någon månad.


BEHÖVER JAG FÖRÄNDRA MIN LIVSSTIL OCH FÖLJA EN DEFINIERAD DIET?

Behandling med BTL VANQUISH ME™ kommer hjälpa dig att uppnå en estetisk förbättring utan att du behöver förändra din livsstil om den inte innebär en väldigt onyttig diet utan någon form av aktivitet alls. Har du en normal diet och rör dig normal så behöver du inte ändra på dina vanor. Eftersom behandlingen kan ge en kickstart för att få ett bättre utseende avseende din kroppsform känner sig många patienter mer motiverade att ta bättre hand om sin kropp efter avslutad behandling.


VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ BEHANDLING MED BTL VANQUISH ME™ JÄMFÖRT MED ANDRA ICKE KIRURGISKA BEHANDLINGAR?

BTL VANQUISH ME™ är den enda kontaktlösa kroppsformnings behandling på marknaden som kan behandla ett stort område på en gång. Det stora behandlingsområdet gör behandlingen mycket prisvärd, med möjlighet till nedbrytning av en stor mängd fett omedelbart jämfört med andra behandlingsmetoder. Den kroppsformande effekten blir enhetligare över hela kroppen. BTL VANQUISH ME™ koncentrerar sig på effekten av värmehalten  som påverkar fettlagret. Denna behandlingsmetod har inte de risker man kan uppleva med till exempel fettfrysning där hudvävnad riskerar att bli skadade.


HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KOMMER JAG ATT BEHÖVA?

Under konsultationen går man igenom och designar just din individuella behandlingsplan. De flesta brukar behöva en till tre behandlingar beroende på hur mycket du vill minska i omfång. Behandlingarna sker då vanligtvis med en veckas mellanrum men vi kan utforma ett specialprogram vid din personliga konsultation som bäst passar dina behov. Varje behandling tar ungefär 60 minuter för en behandling av midjepartiet och ungefär 30 minuter per lår. Det är inga problem att direkt gå tillbaka till sina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. En del  klienter har sett resultat så snart som efter två veckor. Enstaka fall har märkt en reduktion i omfång på flera centimeter så snart som 48 timmar efter första behandlingen. Det är mycket viktigt att börja dricka extra mycket vanligt vatten ca. 2 liter ett dygn innan första behandlingen och sedan fortsätta dricka ca. 2 liter vatten varje dag i en vecka efter behandlingen.


HUR KÄNNS BEHANDLINGEN?

Den största fördelen med behandling med BTL VANQUISH ME™ är att den känns behaglig. Hela behandlingen är kontaktlös och du kan ligga och koppla av. Allt du kan uppleva är en känsla av värme i det område som behandlats i högst några timmar efter avslutad behandlingstillfälle. Behandlingen utförs i liggande position så du kan ligga och koppla av eller rent av läsa en tidning samtidigt som du blir smalare och får den kropp du vill ha.


VAD FÖR RESULTAT KAN JAG FÖRVÄNTA MIG?

Du kan förvänta dig en reduktion i omfång runt midjan, låren eller det behandlade området med flera centimeter beroende på utgångsläget. Den exakta minskningen beror på många olika faktorer som vi kan gå igenom vid din konsultation. Det är bra att dricka minst två liter vatten dygnet för behandlingen för bästa resultat.


FINNS DET NÅGRA BIEFFEKTER ELLER ÅTERHÄMTNINGSTID AV BEHANDLINGEN?

Hela behandlingen är icke kirurgisk, kontaktlös och kräver ingen återhämtningstid. Du kan göra behandlingen på din lunchrast eller efter arbetet och direkt gå tillbaka till dina vanliga aktiviteter. En häpnadsväckande och effektiv metod som är helt ny!.


HUR FORT KOMMER JAG ATT SE RESULTAT AV BEHANDLINGEN?

Många har sett resultat redan en till två månader efter den första behandlingen men ibland bara efter några dygn eller veckor, då kroppen naturligt börjar göra sig av med de förstörda fettcellerna. Det optimala resultatet kan normalt ses efter någon månad. I enstaka fall har klienter sett en reduktion på några centimeter redan 48 timmar efter första behandlingen.


HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET?

Behandlingen förstör fettcellerna. Dessa fettceller är förstörda för gott och kommer aldrig tillbaka på samma ställe så resultatet är permanent om du fortsätter att hålla en normal diet. Skulle din livsstil förändras dramatiskt kan kroppen bilda nya fettceller men inte på exakt samma ställe.


BEHÖVER JAG FÖRÄNDRA MIN LIVSSTIL OCH FÖLJA EN DEFINIERAD DIET?

Behandling med BTL VANQUISH ME™ kommer hjälpa dig att uppnå en estetisk förbättring utan att du behöver förändra din livsstil om den inte innebär en väldigt onyttig diet utan någon form av aktivitet alls. Har du en normal diet och rör dig normal så behöver du inte ändra på dina vanor. Eftersom behandlingen ger dig en kickstart för att få ett bättre utseende avseende din kroppsform känner sig många patienter mer motiverade att ta bättre hand om sin kropp efter avslutad behandling.


VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ BEHANDLING MED BTL VANQUISH ME JÄMFÖRT MED ANDRA ICKE KIRURGISKA BEHANDLINGAR?

BTL VANQUISH ME™ är den enda kontaktlösa kroppsformnings behandling på marknaden. Det stora behandlingsområdet gör behandlingen mycket prisvärd, med möjlighet till nedbrytning av en större mängd fett än andra behandlingsmetoder. Den kroppsformande effekten blir enhetligare över hela kroppen i jämförelse med andra behandlingsmetoder. BTL VANQUISH ME™ är baserad exakt på den värmehalt som förstör fettcellerna. Denna behandlingsmetod har inte heller de risker man kan uppleva med till exempel fettfrysning där hudceller riskerar att bli skadade.


Copyright © All Rights Reserved Slimline Beauty


Jag har lång erfarenhet av dessa behandlingsmetoder och använder maskiner av bästa kvalitet!