VMAX WONDER LIFT

Ansiktslyft med Ultherapy® orginalet av Hifu godkänd av FDA stoppar åldrandet!

Erbjudande!

Ansiktslyft med HIFU Ultherapy® 1500 kronor!

SPECIALERBJUDANDEN!

Hudföryngring med LightPod Neo Laser tar bort dina ytliga rynkor!

Fettsugning med nya BTL Vanquish Me™ eller 

Prisvinnande Lipolaser 1:a pris i Paris för effektivaste viktminskning utan kirurgi!


VMax Wonder Lift den senaste "red carpet" behandlingen i USA!


Använder den allra senaste tekniken!


VMax Wonder Lift ger helt fantastiska resultat långt över förväntan. Har varit en hemlig behandling som kändisar i Hollywood använt sig av i smyg!


Ansikts och ögonlockslyft utan kniv och utjämning av linjer och rynkor – den senaste nyheten inom skönhetsindustrin!


VMax Wonder Lift - är en icke-kirurgisk behandling som drar ihop överflödig hud som påsar under och över ögonen och jämnar ut linjer och rynkor.

Fibroblast är en typ av bindvävscell. Fibroblasten är en avlång stationär cell med relativt lång livstid. 


VMax Wonder Lift har ett munstycke som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den osynliga skadan som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.


Med VMax Wonder Lift kan vi behandla:


•  Ögonlock - övre och undre

•  Åldrad hud, fina linjer och rynkor

•  Röklinjer runt läpparna

•  Hals som blivit rynkig och slapp

•  Dekolletage

•  Skin tightening och föryngring

•  Bristningar

•  Akne

•  Minska stora porer


Rynkor, linjer, slapp käklinje kan irritera dig och du kan inte hjälpa att du tänker på är hur du ska kunna stoppa upp den oundvikliga åldersprocessen. Plastikkirurgi – är inte lösningen för dig! Du kanske gillar slutresultatet men tycker inte så mycket om operationsdelen och den långa återhämtningstiden. Du har provat alla mirakel krämer som finns att uppbringa men får fortfarande nya rynkor. Med de stora framsteg den senaste forskningen inom ultraljudsteknik fått fram är det nu möjligt att stoppa gravitationen och åldrandet med VMax Wonder Lift.


VMax Wonder Lift använder sig av den allra senaste tekniken av icke kirurgiska behandlingar inom hudföryngring och ansiktslyft. Den här behandlingsmetoden har bokstavligen tagit den estetiska världen med storm. Till och med så mycket att världskändisar och plastikkirurger aldrig sett någon liknande effekt utan kirurgi. 


VMax Wonder Lift – en alternativ lösning istället för kirurgi som lyfter och föryngringrar huden för de som vill behålla sitt ungdomliga utseende. Nu är det inte längre nödvändigt med botoxinjektioner, fillers eller mera allvarliga kirurgiska ingrepp. Med detta moderna genombrott kan vi nu erbjuda våra klienter ett ansiktslyft utan kirurgi.  


VMax Wonder Lift kan utföras för att förbättra musklerna i ansiktet, hakan och halsen, lyfta ögonbryn, minska och eliminera fina linjer och rynkor. VMax Wonder Lift utnyttjar ultraljudets hela kraft för att stimulera kollagenbildning i hudens djupa skikt. Detta orsakar gammalt kollagen att omforma och utveckla nytt kollagen. Fina linjer och rynkor minskas synligt och gör att hudens struktur blir fastare och mer elastisk vilket ger ett lyft som resulterar i en mer ungdomlig hud.


Med behandling av VMax Wonder Lift behövs inga skalpeller eller nålar och det innebär inga biverkningar. Behandlingen är mycket behaglig. Dessutom behövs det inte någon återhämtningstid i samband med denna revolutionerande behandling så du kan omedelbart återgå till dina vardagliga aktiviteter.


Den idealiska kandidaten till ett VMax Wonder Lift är någon med tidiga tecken på lös, rynkig eller till och med solskadad hud. Vi observerade också stora resultat på mycket åldrad och solskadade hud hos klienter som till och med var i 60–70 års åldern och även en förbättring av förstorade porer och akne.


En till två behandlingar rekommenderas för maximalt resultat, med påfyllning efter behov. Men fler behandlingar kan också utföras beroende på hudens tillstånd. Resultatet kan vara upp till 1,5 år beroende på hur ofta och hur många behandlingar man gör.


Prislista för VMax Wonder Lift  1 behandling    3 behandlingar   5 behandlingar


Ögon lyft                                            2 000 kr              5 500 kr                9 000 kr

Helt ansiktslyft                                   4 000 kr            13 000 kr              15 000 kr

Helt ansiktslyft och hals                     5 000 kr            14 000 kr              20 000 kr


Med det höga termala intensiva fokuserade ultraljudet når man lagret i den djupa vävnaden där behandlingen då sker. VMax Wonder Lift når 3.0 till 4,5 mm ner under huden och penetrerar det djupare lagret av muskler.   


Efter 25-årsåldern producerar huden mindre kollagen för varje år som går. Huden blir torrare, tunnare och tappar sin spänst. När kollagen produktionen startar på nytt avtar den lösa huden mer och mer lyfts upp och blir stramare med mer spänst vilket gör att den får tillbaka ett yngre utseende.


NÄR KAN JAG SE RESULTAT?

Resultatet är markant märkbart efter en behandling eftersom teknologin som används snabbt ökar produktionen av kollagen ökar elasticiteten i huden. Den intensiva föryngringen och åtstramningen gör att din ansiktssiluett får ett betydligt yngre utseende.


VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ ULTHERAPY OCH VMAX WONDER LIFT?

Ultherapyn är mikrofukuserade i varje enskild stråle och koncentrerad på en specifik yta och särskilt djup, kan vissa klienter känna smärta under behandling med Ultherapy. VMax Wonder Lift är i stort sett smärtfri om man jämför med Ultherapy. VMax Wonder Lift har en kontrollerad och behaglig värmenivå på 65 grader Celsius som är behaglig.


HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KOMMER DET ATT BEHÖVAS?

En behandlingskur på några gånger brukar räcka men vill man nå ett maximalt resultat rekommenderas återkommande behandlingar. Underhållsbehandling kan göras var tredje månad. Det gör att du får ut den allra bästa effekten av VMax Wonder Lift.


VEM ÄR DEN BÄSTA KANDIDATEN FÖR VMAX WONDER LIFT?

Ultraljudsbehandling ger bästa resultat hos klienter med mild till måttlig lös hud. Även yngre personer under 30 år kan behandlas med VMax Wonder Lift i förebyggande syfte. VMax Wonder Lift rekommenderas starkt för de som redan har gjort ett kirurgiskt ansiktslyft och vill förlänga resultatet.


Copyright © All Rights Reserved Slimline Beauty