Laserbehandling Ansiktslyft och hudföryngring

Ansiktslyft med Ultherapy® orginalet av hifu och godkänd av FDA stoppar permanent upp åldrandet!

Erbjudande!

Ansiktslyft med nya Ultherapy® ansikte, haka och hals!

Hudföryngring med LightPod Neo Laser tar bort ytliga rynkor!


Fettreducering gå ner en till två storlekar me BTL Vanquish Me™ eller

Prisvinnande Lipolaser första pris i Paris för bästa resultat utan kirurgi!


         OBS! Öppet hela sommaren

LightPod Neo från Aerolase USA effektivt ansiktslyft på lunchen!


Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda denna Laserbehandling för en hel rad hudproblem

som t ex effektivt Ansiktslyft, Hudföryngring med nybildning av kollagen, reducera fina rynkor och linjer, Photorejuvination, avlägsna Pigmentfläckar eller andra hudförändringar, behandla aktiv akne och akneärr, avlägsna besvärande ådernät både i ansiktet och på benen. Behandling med laser har idag blivit den mest populära behandlingen för att bibehålla huden ung så länge som möjligt, en "tuch up" lite då och då stoppar upp åldrandet. Denna behandling kan utföras på lunchen och du kan vara tillbaka på arbetet med en skön känsla av att känna dig yngre och ingen kommer se att du gjort en laserbehandling!

Klicka här för personliga berättelser:

http://aerolase.com/aesthetically-bella-describes-aerolase-laser-experience/?utm_source=Master+List&utm_campaign=ccf4467d45-EMAIL_CAMPAIGN_2016_11_10&utm_medium=email&utm_term=0_5cf685cb1b-ccf4467d45-10915681


LightPod Neo Behandlar


  •     Effektiv Hudföryngring/Minilyft
  •     Tar effektivt bort djupa rynkor
  •     Tar effektivt bort Pigmentförändringar
  •     Permanent Hårborttagning
  •     Tar bort oönskade ådernät
  •     Behandlar aktiv Akne och akneärr
  •     Tar bort mörka tatueringar


Världens mest mångsidiga estetiska Laser


LigthPod Neo är den enda 1064nm laser på marknaden som kan utföra behandlingar med så kraftiga 650 mikro sekunders pulser som på upp till 318 Joules/cm2 för bästa möjliga behandlingseffekt, utan smärta eller skada på hudytan vilket är ett otroligt framsteg!

Senaste laserteknologin från Aerolase USA

      

LightPod Neo är den säkraste och skonsammaste laser som finns idag, som på grund av sin unika laserplattform för högsta effektivitet kan utföra de flesta behandlingar helt smärtfritt samt även skydda huden, en unik kombination av hög optisk styrka (över 15 000 watt per puls) som tränger ner i huden 30-50 gånger fortare än andra lasrar, endast något mindre än TRT (Thermal Relaxation Time). Perfekt som en hudföryngring eller minilyft. Denna selektiva metod hettar upp vävnadens struktur på det inriktade stället mycket snabbare, vilket resulterar i en effektivare behandling av t ex hårborttagning, hudföryngring, brustna blodkärl, pigmentfläckar, akne eller ärr. Detta gör det möjligt att behandla klienter med alla sorters hudtyp smärtfritt utan att behöva använda kladdig gelé eller bedövningskräm. Endast en liten stråle laser rör vid huden vilket gör att den passar mycket bra för laserbehandlingar i ansiktet.  LightPod Neo:n är t ex mycket effektivare än t ex Alexandrite eller Diod lasrar för att permanent reducera ljusa tunna hår och en förbättrad effektivitet för behandling av mörkhyade. Våra klienter behandlas med den högsta standard, komfort, säkerhet och effektivitet.


En ny standard för säkerhet & hygien!


Perfekt för att göra ett litet ansiktslyft på lunchen!


Brustna blodkärl och Pigmentförändringar


Brustna blodkärl och pigmentförändringar kan av många upplevas som ett kosmetiskt problem.


Det behöver ingen göra längre. LightPod Neo är en kosmetisk laser som tar bort dessa obekväma problem. Med en skonsam men mycket effektiv behandling genom kombinationen av mycket hög energi, tack vare sin 650-mikrosekunders teknologi. För att behandla brustna blodkärl levereras Laserns energi med en hög hastighet för att hetta upp och förstöra kärlet som föder bristningen med blod genom att döda kärlet. Nu kan man även med den unika 650-mikrosekundspuls teknologin från Aerolase säkert och effektivt även ta bort pigmentförändringar, sol eller åldersfläckar samt hyperpigmentation. LigthPod Neo:n penetrerar mycket djupare ner i dermis än vad Q-switched Nd:YAG lasrar och påverkar det djupare lagret av melanin vilket ger ett bättre resultat.


LightPod Neo är utmärkt för att behandla inväxta hårstrån!
För att se filmen klicka på pilen:

LigthPod Neo behöver ingen hudkylning eller bedövning, och man behöver inte riskera att få några brännskador som man lätt kan få av andra lasrar. På grund av att LightPod Neo lasern aldrig kommer i kontakt med huden under behandlingen upplever klienterna det som en väldigt säker och sanitär behandling. LightPod Neo levererar kraftfulla men smärtfria laserpulser djupt ner i dermis, vilket resulterar i ett ansiktslyft, förbättrar hudens hela textur och ger den en helt ny hälsosam lyster. Neon's kontrollerade laserstrålar stimulerar till nybildning av kollagen och medför en uppstramning direkt efter behandlingen. Denna behandling ger mycket bra resultat vad gäller hudföryngring då den även tar hand om din hudtextur och jämnar ut hudtonen så att du får en jämn och fin färg där även pigmentförändringar, brustna blodkärl behandlas samtidigt. Går mycket bra att kombinera med ultherapy för optimalt resultat.


LightPod Neo är utmärkt för att behandla invuxna hårstrånCopyright © All Rights Reserved Slimline Beauty