HUDFÖRYNGRING CELLULITBEHANDLING BTL EXILIS ELITE™

Ansiktslyft med Ultherapy® orginalet av hifu och godkänd av FDA stoppar permanent upp åldrandet!

Erbjudande!

Ansiktslyft med nya Ultherapy® ansikte, haka och hals!

Hudföryngring med LightPod Neo Laser tar bort ytliga rynkor!


Fettreducering gå ner en till två storlekar me BTL Vanquish Me™ eller

Prisvinnande Lipolaser första pris i Paris för bästa resultat utan kirurgi!


         OBS! Öppet hela sommaren

                                                       Din skönhetshupplevelse är viktig för mig!

                                                              Liten högklassig salong med personligt bemötande.

                      Vad är BTL EXILIS ELITETM             

 

 Ansiktslyft och Hudföryngring med BTL EXILIS ELITETM påminner mycket om behandling med Thermage, ger en slätare hud då metoden även behandlar celluliter. Ett unikt naturligt ansiktslyft helt utan kirurgi, injektioner eller botox men med samma resultat! Man vrider helt enkelt tillbaka klockan ett antal år på ett naturligt sätt genom att få kroppen att starta produktion av nytt kollagen som föryngrar och lyfter huden med ett bestående resultat, efter en eller ett par behandlingar kommer du att märka hur din hud känns flera år yngre!

 

OBS! Den som vill ha ett större lyft ska välja Ultherapy® behandlingen, då den även lyfter den underliggande muskulaturen. BTL EXILIS ELITETM är en mycket effektiv metod att behandla åldrande slapp hud, stoppa upp åldrandet och återfå din ungdomliga hud med mer elasticitet och fyllnad. Om du är yngre och vill förebygga åldrandet av huden så att du behåller ditt ungdomliga utseende i många år framöver fungerar denna metod perfekt. Behandlingen är inte smärtsam och passar mycket bra för att behandla slapp hud effektivt eftersom metoden stimulerar nybilding av kollagen som stramar upp och ger en helt ny lyster och spänst till hud som åldrats både i ansiktet och på kroppen. Till exempel efter graviditeter eller åldersrelaterade rynkor och hudbristningar är denna metod helt unik i sina resultat.

 

Jag har garanterat de lägsta priserna och de senaste modellerna av maskiner i Stockhom. Hudföryngringen sker genom att du får tillbaka den förlorade elasticiteten genom att nytt kollagen automatiskt bildas av behandling med BTL EXILIS ELITETM. Man får kroppen att bilda nytt eget kollagen som stoppar upp tiden och åldrandet. En mycket prisvärd behandling då oftast endast en eller några behandlingar behövs och resultatet är bestående. Vill man sedan bibehålla samma resultat kan man göra om behandlingen en gång per år.

Hur fungerar BTL EXILIS ELITETM     

Hudföryngring med BTL Exilis EliteTM utförs med en speciell Fraktionerad Radiofrekvens och är en icke kirurgisk metod men lika effektfullt som ett minilyft. Lyfter upp, förstärker det underdliggande hudlagret genom att bilda nytt kollagen så huden föryngras och återfår sin ungdomliga spänst. De nya unika metoderna hettar upp kollagenet i det djupa hudlagret vilket bildar nytt kollagen som stramar upp, lyfter, slätar ut huden, minskar celluliter och slätar ut rynkor. Nya BTL Exilis EliteTM påminner om behandling med ThermageTM men behandling med Nya BTL Exilis EliteTM har tagit över mer och mer i stället för traditionell kirurgi och över 1 miljon behandlingar har utförts på kliniker världen över men speciellt BTL Exilis EliteTM är relativt ny i Sverige då tidigare liknande behandlingar varit ganska smärtsamma. Men BTL Exilis EliteTM har nu med ny teknik i stort sett ersatt Thermage, eliminerat smärtan och reducerat behandlingskostnaderna och de smärtsamma behandlingarna är ett minne blott. 

Är den nya behandlingen smärtsam?

Behandlingarna är inte smärtsamma och det behövs ingen bedövning eller smärtstillande. Det som känns är en pirrande värme som hettar upp den underliggande huden. Det är vanligt att man känner hur huden blir varm allteftersom värmen ökar men det avtar omedelbart efter behandlingen. BTL EXILIS ELITETM jobbar genom att hetta upp den djupa delen av bindväven, dermis, de underliggande musklerna och fettvävnaden. Det är denna hetta som stramar upp det befintliga kollagenet, stramar upp huden, slätar ut rynkor och stimulerar till ny kollagenproduktion och får huden i ditt ansikte eller kropp att se flera år yngre ut genom att huden återfår sin spänst och lyster. Man kan även göra stusslyft, strama upp lös hud efter graviditeter behandla hudbristningar och lös hud på armarna eller benen som med åren tappat sin spänst och blivit hängig.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen utförs med en mycket avancerad datorstyrd enhet. En liten handenhet hålls mot huden och stramar upp huden utan att skada den. Det blir inga synliga märken. Varje puls värmer på ett ytterst kontrollerat sätt upp underliggande vävnad och ger en åtstramning av ditt nuvarande kollagen. Du får en uppstramning och bättre elasticitet av slapp hud som är permanent.

Huden får en förbättrad kvalitet, blir fastare och får mer stuns, mycket mer elastisk vilket förbättrar formen av ansiktet och gör att du ser yngre ut i och med det lyft som behandlingen ger. Behandlingen har inga biverkningar eller läkningstid, endast en lätt rodnad kan synas efter behandlingen men den försvinner snabbt. Resultatet är permanent men den som vill bibehålla effekten och effektivt stoppa upp åldrandeprocessen kan göra om behandlingen efter 6 månader eller med något års melllanrum. Tänk på att sol och rökning är de värsta fienderna.

KROPPSBEHANDLINGAR INFÖR BIKINISÄSONGEN!

FORMA KROPPEN DEN BIKINISÄSONGEN, BLI SMALARE, FÅ BORT CELLULITER OCH FÅ EN FASTARE HUD!

Smält bort det överflödiga fettet, få en jämnare hud och bli av med celluliter och förbättra hudbristningar så du är tipp topp inför sommaren!

BTL Exilis EliteTM ansiktslyft utan kirurgi helt naturligt med endast en behandling!

 

Ett bra alternativ för ett minilyft och formning av ansikte eller kropp utan att göra några ingrepp i huden är dessa behandlingsmetoder som är mycket prisvärda!

 

 • Med BTL EXILIS ELITE kan man:

 

 •  Ta bort rynkor i ansiktet och på halsen

 

 •  Lyfta, Strama upp huden så den blir föryngrad

 

 •  Förbättra hudens elasticitet

 

 •  Behandlar ärr efter akne

 

 •  Stimulera nybildning av kollagen

 

 •  Minska stora porer

 

 •  Ta bort celluliter och jämna ut huden

 

 •  Uppstramaning av slapp hud på grund av ålder

 

 •  Kan användas både i ansiktet och på kroppen

 

 •  Strama upp huden på magen efter en graviditet

 

 •  Stusslyft och cellulitbehandling

 

 •  Strama upp åldrande hud på armar och ben

 

Hur många behandlingar behövs?

Ibland krävs enbart en behandling och resultatet är syns direkt och fortsätter i 6-12 månader. Du ser det färdiga resultatet efter 4-6 månader.

 

Hur lång tid håller effekten i sig?

Effekten är permanent men för att bibehålla resultatet och stoppa upp tiden effektivt kan behandlingen göras om en gång per år.

 

Finns det några biverkningar?

De biverkningar som upptäckts har varit måttligt obehag och rodnad som försvunnit på några timmar. Efter behandlingen kan du gå direkt tillbaka till arbetet men ska undvika bastu i några dagar.

 

Vem lämpar sig behandlingen för?

Behandling med BTL EXILIS ELITETM lämpar sig utmärkt för personer mellan 25 och 70 år som börjat få slappare hud med mindre spänst som vill få till ett lite mindre lyft. Du som är yngre kan göra behandlingen i förebyggande syfte för att stoppa upp tiden.

 

Behandlingarna hettar upp den djupare delen av dermis i huden med en viss våglängd som drar ihop det befintliga kollagenet och ger en uppstramande effekt omedelbart. Sedan bildas nytt kollagen under 6-12 månader vilket gör att den uppstramande effekten fortgår under en längre tid och ger ett permanent resultat.

 

BTL EXILIS ELITETM gör huden:

Slätare, starkare, vackrare och en naturligt yngre hud med lyster och spänst. Lyfter huden och formar ansiktets konturer effektivt och återskapar ditt ansiktes ungdomliga utseende. Man vrider helt enkelt tillbaka tiden flera år.

 

Vårt val är behandling med BTL EXILIS ELITE

Vi på Slimline Beauty har valt att behandling med BTL Exilis EliteTM framför Thermage eftersom hudåtstramningen och förmågan av systemets mätbara resultat ökar hudens förmåga att från ett tekniskt perspektiv istället för patientens upplevelse. Denna inbyggda funktion är så pass viktig att den tillåter oss att uppnå den optimala nivån av hetta för att maximera effekten och minimera biverkningar. Thermage hettar upp huden till en väldigt hög temperatur som rikskerar att förstöra fettcellerna under hudytan detta undviker man genom att istället använda sig av metoden BTL Exilis EliteTM 

Hela ansiktet

7 000 kr

Ögonlock

1 500 kr

Panna och ögonlock

4 000 kr

Ansikte och hals

8 000 kr

Ansikte haka och hals

11 000 kr

Ansikte, haka, hals och dekolletage

12 000 kr

Nedre del av ansikte (ej haka)

5 000 kr

Ögonlock och hals

5 000 kr

Överarmar

8 000 kr

Mage

8 000 kr

Stuss

8 000 kr

Lår fram eller baksida

8 000 kr

Lår både fram och baksida

15 000 kr

Stuss, lår fram eller baksida

15 000 kr

Stuss, lår både fram och baksida

21 000 kr


Copyright © All Rights Reserved Slimline Beauty


Jag har lång erfarenhet av dessa behandlingsmetoder och använder maskiner av bästa kvalitet!