ANSIKTSLYFT ULTHERAPY® 4D HIFU

Ansiktslyft med Ultherapy® orginalet av hifu och godkänd av FDA stoppar permanent upp åldrandet!

Erbjudande!

Ansiktslyft med nya Ultherapy® ansikte, haka och hals!

Hudföryngring med LightPod Neo Laser tar bort ytliga rynkor!


Fettreducering gå ner en till två storlekar me BTL Vanquish Me™ eller

Prisvinnande Lipolaser första pris i Paris för bästa resultat utan kirurgi!


         OBS! Öppet hela sommaren

Jag har lång erfarenhet av dessa behandlingsmetoder och använder maskiner av bästa kvalitet!

 

Vad är Ansiktslyft med nya Ultherapy®?

Ultherapy®, är orginalet av hifu-behandlingar!


Överlista kirurgerna och upptäck en ny enkel väg till ett kirurgifritt ansiktslyft!

 

Många har försökt avslöja hemligheten till ett ansikte utan rynkor, de har provat botox, fillers och ansiktslyftningar.

 

   Sanningen är mycket enklare än så. Behandling med Ultherapy® använder högintensiv mikrofokuserad ultraljudsenergi för att lyfta och strama upp huden naturligt - utan kirurgi och återhämtningstid. (Obs! Förväxla inte med Hifu som är en billigare behandling).


Denna behandling utnyttjar kraften från ultraljud för att sätta igång en kollagenstärkande och kollagenbildande effekt. Till skillnad från laser, radiofrekvens, kirurgi och andra tekniker avger nya Ultherapy® rätt mängd ultraljudsenergi på rätt djup och i rätt temperatur genom hudytan. Ultherapy-behandlingen är den enda icke-invasiva behandlingen som är godkänd av FDA i USA för lyft ansikte, haka, hals och dekolletage.


Ultherapy kan därför hjälpa dig att få ett fräschare och mer ungdomligt utseende ända från pannan till dekolletaget.


Till skillnad från andra oftast billigare hifu behandlingar är nya Ultherapy® orginalet med lång vetenskaplig dokumentation bakom sig, har rätt energinivåer som levereras till rätt djup tack vare visualisering av hudens samtliga lager, obestridligt effektiv världen över och är en engångsbehandling med synligt resultat.


Efter många års efterforskningar kan vi avslöja sanningen bakom den föryngrande hemligheten nya Ultherapy® som tagit Hollywood med storm.

 

DEN BÄSTA HUDVÅRD SOM DU ALDRIG HÖRT TALAS OM


I stället för att kasta bort pengarna på dyra anti age-krämer som lovar runt men håller tunt, finns nu en behandling som trollar bort åratal från ditt ansikte helt utan kirurgi Ultherapy®. Läs vidare och få reda på hur det går till!

 

Intelligens och uppfinningsrikedom kan hjälpa dig att undvika onödiga hälsorisker genom att slippa kirurgiska ingrepp och spara tiotusentals kronor.

 

De flesta kvinnor har inte råd att unna sig dyra kosmetiska ingrepp som plastikkirurgi och ansiktslyftningar utan lägger timmar på omfattande hudvårdsrutiner med många olika produkter, utan märkbara resultat. En del av er funderar kanske på att göra en riskabel ansiktslyftning till ett mycket högt pris där man också är rädd för de skräckhistorier man hört om slarvigt genomförda och vanställande ingrepp.

 

LÖSNING NUMMER TVÅ


Behandling med Ultherapy® i kombination med BTL Exilis Elite ger avsevärt bättre resultat än vad medicinska behandlingar i 75 000-kronorsklassen och en del ännu dyrare. Nästan 90 % av rynkorna och problemområden försvinner över tid. Ansikte och hals blir fastare och alla spår av oelastisk, åldrande hud försvinner. Dessa dramatiska föryngrande resultat får du med enbart en behandling med Ultherapy® i kombination med BTL Exilis Elite!

 

Går även att kombinera Ultherapy® med V-Max Wonder Lift!


Ultherapy® ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp är en ny teknik!

 

Ansiktslyft och hudföryngring med nya Ultherapy® ger omedelbara resultat som påverkar hudens olika lager samtidigt där även muskulaturen stramas upp genom högintensiva ultraljudsvågor! En del salonger kallar metoden hifu vilket är en billigare behandling!

 

Ansiktslyft och hudföryngring som reparerar skador i huden samt lyfter och stramar upp ansiktets muskulatur och ger ett naturligt ansiktslyft.

 

”Det bästa alternativet till kirurgi”

 Har även fett- och hudföryngrinsprogram för kroppen som ger mycket effektiva resultat!

Du kan minska en till två storlekar beroende på hur många behandlingar du gör samtidigt föryngras huden på det behandlade området som får mer spänst och lyster.

 

Ultherapy® som lanserats i USA och som mycket snabbt blivit den mest eftertraktade icke kirurgiska metoden för ansiktslyft och hudföryngring för både ansikte och kropp.

 

Den nyutvecklade metoden med elva linjer i samma puls är ett otroligt bra alternativ till ett traditionellt ansiktslyft utan kirurgi eller återhämtningstid!

 

Metoden som också är känd under namnet "Ultrasound Facelift" eller "Ultherapy®" är nu en av de populäraste metoderna för ett naturligt ansiktslyft idag. Ultherapy® är en engångsbehandling som stramar åt och föryngrar huden och ansiktsmuskulaturen så den blir fastare och får en ungdomligare lyster och elasticitet!

 

Fördelarna med nya Ultherapy®:

Ingen återhämtningstid

Naturliga synliga resultat

Inga kirurgiska ingrepp

Naturligt kroppseget kollagen bildas

Endast en behandling

 

Bara en behandling med nya Ultherapy® ger långvarigt synliga resultat med en fastare hud och bättre elasticitet som ger ett lyft i ansiktet eller på kroppen. Metoden hjälper också till att producera nytt naturligt kollagen som hjälper din hud att bibehålla sin ungdomliga lyster. Ultherapy® behandlar lokala ytor som panna, ögonbryn, kinder, käklinje, hals och hjälper din hud kommer att se yngre ut med en enastående lyster. Du kommer att märka en markant skillnad av ansiktskonturen och dina fina linjer och rynkor kommer succesivt att mildras.

 

Rekommendationen är en behandling med ett par års mellanrum för ett bestående resultat!

 

KROPPSBEHANDLINGAR INFÖR BIKINISÄSONGEN, KROPPSSKULPTERING, BODY CONTOURING MED ULTHERAPY®!


NU ÄVEN FÖR FETTREDUCERING OCH HUDUPPSTRAMNING AV SLAPP HUD PÅ KROPPEN MED ULTHERAPY®!

          TONA KROPPEN OCH FORMA DEN TILL BIKINISÄSONGEN, BLI SMALARE, FÅ BORT CELLULITER OCH FÅ EN FASTARE HUD!


        Smält bort det överflödiga fettet, få en slätarehud och bli av med celluliter så du är tipp topp inför sommaren!

Gå ner en till två storlekar med det speciella kroppsprogrammet Ultherapy® för fettreducering, hudföryngring och cellilitbehandling. Med en behandlingar kan du gå ner minst en strolek permanent. Behandlar även celluliter och hudbristningar, lyfter och stramar upp huden och den underliggande muskulaturen samtidigt som du blir av med fett och får en jämn effektiv kollagenfördelning.

 

FÖRE BEHANDLINGEN

Först och främst bokar vi in en tid för konsultation där vi går igenom dina önskemål, kontrollerar om du är passande för en hudföryngrande och muskulärt lyftande Ultraljudsbehandling.

 

UNDER BEHANDLINGEN

Efter att man rengjort huden och identifierat de specifika områdena som ska behandlas börjar behandlingen med att man applicerar en gelé och placerar munstycket mot din hud. Sedan ställer man in det djup som passar för det valda området och startar behandlingen. Du kommer känna en svag känsla av energi som går ner i hudens djupa lager och startar upp nybildning av kollagen och elastin. Tiden din behandling tar beror på vilket område som behandlas och din individuella hudtyp. Ansikte och hals brukar vanligtvis ta mellan 60 minuter, medan andra delar kan ta kortare eller längre tid beroende på hur stort område som ska behandlas.

 

EFTER DIN BEHANDLING

Med Ultraljudsbehandling behövs ingen läkningstid. Du kan återgå till dina vanliga sysslor direkt utan att några restriktioner. Din hud kan kännas lite röd och svullen till en början men det försvinner på någon timme. En del patienter kan uppleva en lätt pirrande känsla vid beröring som även den försvinner efter högst någon timme.

 

VAD ÄR EN ULTRALJUDSBEHANDLING

Det är ett säkert icke kirurgiskt ingrepp med ultraljudsvågor som medför ett omedelbart lyft och med tiden förbättras kvaliteten på din hud. Ultraljudet använder kroppens egna reaktion för att varsamt och gradvis förbättra och lyfta huden, släta ut fina linjer och rynkor och strama upp slapp muskulatur, resultatet är permanent. Ultherapy® är den enda icke kirurgiska behandlingen där man kan se de olika lagren av hur hudvävnaden penetreras under behandlingen.

 

KAN ULTRALJUD ERSÄTTA ETT TRADITIONELLT ANSIKTSLYFT

Ultraljud behandlar de djupt liggande lagren av muskulaturen och dermis men kan naturligtvis inte jämföras med ett kirurgiskt ansiktslyft. Däremot är det en utmärkt behandling för de som ännu inte känner sig redo för kirurgi och hellre vill ha ett naturligt alternativ eller för patienter som vill förlänga resultatet av en redan utförd kosmetisk kirurgi.

 

VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD MELLAN ULTRALJUD OCH LASERBEHANDLING

Ultraljud använder ljudenergi – riktigt ultraljud - som har en unik förmåga att tränga igenom det yttersta hudlagret för att kunna behandla huden och muskulaturen på djupet till skillnad från lasern som behandlar på ytan. Men eftersom de båda teknologierna behandlar på så olika sätt går de alldeles utmärkt att kombinera för ett ännu bättre resultat.

 

HUR STIMULERAR ULTRALJUD NYPRODUKTION AV KOLLAGEN

Det sprider fokuserat ultraljud med hög energi djupt ner i huden med en optimal temperatur för nyproduktion av kollagen och elastin. Behandlingen gör att kroppen får en kickstart att naturligt börja producera nytt kollagen som stärker även det nuvarande kollagenet samt startar produktion av nytt fräscht kollagen. Ultraljud innehåller inga gifter av något slag det är helt och hållet din egen kropp som producerar det nya kollagenet på ett naturligt och synbart sätt.

 

HUR LÅNG TID TAR EN BEHANDLING MED ULTHERAPY® 

Längden på behandlingen beror på vilket område som behandlas och din individuella behandlingsplan. Ansikte och hals brukar ta ungefär 60 minuter, dekolletage tar ungefär på 20-30 minuter. Ultherapy® har också ett specieltt program för fettreducering och cellulit behandling!

 

BEHÖVER JAG TA LEDIGT FRÅN ARBETET

Med Ultraljudsbehandling behövs ingen återhämtningstid. Efter behandlingen kan du återgå till dina vanliga sysslor utan att behöva följa några speciella restriktioner förutom bastubad eller annan aktivitet som kan påverka värmen i det behandlade området i en vecka.

 

HUR KÄNNS BEHANDLINGEN MED NYA ULTHERAPY®?

När ultraljudets energi når ner i huden kan du känna ett småpirrande av energi som sprids till det exakta djupet vilket indikerar att kontraktionsprosessen har initierats. Känslan varierar från person till person dock varar känslan bara så länge man tillför ultraljudets energi.

 

NÄR KOMMER JAG ATT KUNNA SE RESULTATET AV BEHANDLINGEN OCH HUR LÄNGE VARAR DEN

Du kan se en liten effekt direkt men det slutgiltiga resultatet av behandlingen syns först efter 3-6 månader, eftersom nybildning av kollagen fortsätter i sex till tolv månader. De flesta patienter känner en fräsch ungdomlig känsla i åtminstone ett eller ett par år efter behandlingen. Då huden ständigt fortsätter att åldras kan det vara lämpligt med en touch-up behandling med något års mellanrum för att fortsätta hålla huden fräsch och åldrandet under kontroll.

 

HUR MÅNGA ULTRALJUDSBEHANDLINGAR  KOMMER JAG ATT BEHÖVA

Endast en behandling behövs. Men baserat på graden av elasticitet i huden och din ålder gör att en del patienter behöver en andra behandling. Då huden fortsätter att åldras är det att rekommendera att göra om behandlingen varje år om man vill fortsätta stoppa upp tiden av sitt åldrande.

 

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR

Huden kan vara lite röd och uppsvullen först men det försvinner på någon timme. En del patienter kan uppleva en liten svullnad och lite ömhet vid beröring som även det avtar efter någon timme. Andra mer sällsynta biverkningar kan vara något enstaka litet blåmärke eller bedövad effekt på några små områden, men även de försvinner efter någon timme.

 

ÄR ULTRALJUDSBEHANDLING SÄKERT

Ultraljud har använts säkert och professionellt i hela världen. Ultraljudsenergin har använts säkert inom sjukvården i mer än 50 år. Varje Ultraljudsterapeut har dessutom genomgått en noggrann utbildning så du kan känna dig säker med din terapeut.

 

HUR MYCKET KOSTAR EN BEHANDLING MED ULTRALJUD

Kostnaden för en Ultraljudsbehandling kan variera beroende på område som ska behandlas och andra faktorer som geografisk placering av salongen och den individuella terapeuten. Eftersom behandlingen är så personlig är det bästa att boka en konsultation innan för att få ett exakt pris.

 

VEM ÄR EN BRA KANDIDAT FÖR BEHANDLING MED ULTHERAPY ®?

En bra kandidat är en person som har fått lös hud där elasticiteten håller på att försvinna. Till exempel har ögonlocken börjat hänga ner, lös hud på halsen och under hakan, rynkor och fina linjer i ansikte och på dekolletaget. Hjälper också på lös slapp hud på kroppen där den stramar upp på djupet via muskulaturen och bildar nytt kollagen som återger spänst och ny lyster till den förut slappa huden.

 

VAR KAN JAG HITTA BEHANDLINGEN MED DE BÄSTA PRISERNA I SVERIGE?

På Slimline Beauty, Rödkindavägen 11, T-bana Farsta Strand eller Farsta Centrum, mobil: 070-714 26 75.

 

Ny uppdaterad prislista!

 

 

Hela ansiktet

      9 000 kr

Runt omkring ögonparti

3 000 kr

Panna och ögonparti

5 000 kr

Ansikte och haka

    11 000 kr

Ansikte, haka och hals

(specialpris  5 000 kr)    13 000 kr

Ansikte, haka, hals och dekolletage

16 000 kr

Nedre del av ansikte

5 000 kr

Runt omkring ögon, panna och hals

7 000 kr

Överarmar framsida

6 000 kr

Mage

7 000 kr

Stuss

7 000 kr

Lår fram eller baksida

8 000 kr

Lår både fram och baksida

16 000 kr

Stuss, lår fram eller baksida

15 000 kr

Stuss, lår både fram och baksida

20 000 kr

 


Med  Ultraljud kan du göra ett ansiktslyft utan kirurgi helt naturligt med endast en behandling!

 

Det enda valet för ett minilyft, hudföryngring och formning av ansikte eller kropp när du blivit något äldre utan att göra några ingrepp i huden är med Ultraljud!

 

Mycket prisvärda behandlingar då endast en behandling behövs!

 

Med nya Ultherapy® kan man:

 

  •  Minimera rynkor i ansikte, hals, strama upp slapp muskulatur och lös hud under hakan

 

  •  Lyfta, Strama upp, föryngra oelastisk hud och muskulatur så den får ny lyster

 

  •  Förbättra hudens elasticitet och ge den ny lyster

 

  •  Stimulera nybildning av kollagen och elastin

 

  •  Uppstramaning av slapp hud och muskulatur på grund av ålder

 

  •  Kan användas både i ansiktet och på kroppen

 

  •  Fettreducering minska en till två storlekar

 

  •  Strama upp och släta ut huden på magen efter en graviditet

 

  •  Stusslyft och cellulitbehandling

 

  •  Strama upp och jämna till åldrande hud och muskulatur på armar och ben


Copyright © All Rights Reserved Slimline Beauty